Šesti nacionalni Dani okusa hrvatske tradicije održavaju se u 14 županija i gradu Zagrebu. Čak 120 restorana pripremilo je široku paletu jela koja će gostima od 14. do 30. studenoga nuditi u posebno oblikovanim menijima sastavljenim od tri slijeda po dobrim cijenama. Ugostiteljski objekti, sudionici Dana okusa hrvatske tradicije, pozivaju vas da ih svakako posjetite i uživate u bogatstvu okusa što krijepe tijelo i opuštaju dušu. Potražite ih prema lokacijama i upoznajte se s njihovom ponudom na Okusi.hr.
U sklopu Dana okusa hrvatske tradicije održavaju se i Dani okusa Podravine i Prigorja.
“I ove godine dio smo projekta Dani okusa Podravine i Prigorja, a s područja Koprivničko-križevačke sudjeluje sedam restorana/objekata koji će uz prigodne jelovnike promovirati domaću, tradicionalnu, enološku i gastronomsku ponudu. Škicnite ponude te već od ovog petka, 14. studenog, pa sve do 30. studenoga uživajte u domaćim jelima našega kraja”, poručili su iz Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije.
Ove godine u projektu sudjeluju Hotel Zlatan iz Koprivnice, Restoran i pivnica Stari Grad iz Đurđevca, Lovačka kuća Sokolovac, Hotel Picok, odnosno Đurđevačka iža, Gornjevinska klet iz Križevaca, Restoran Fakin iz Legrada, kao i Pivnica Kraluš iz Koprivnice.
Svi će oni imati posebno pripremljeni meni od tradicionalnih jela, koji će se u tom razdoblju moći kušati po pristupačnijim cijenama.
Kompletne menije pogledajte OVDJE.
Ako vas zanimaju i restorani iz drugih županija više informacija možete dobiti OVDJE.
Istražite bogat spektar hrvatske tradicije kroz menije s potpisom. Kušanjem ovih jela podržavate lokalne OPG-ove i ugostitelje koji promiču autentičnu hrvatsku gastronomiju. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za doživljaj najbolje hrvatske tradicije.
















