Utorak, 30. travnja 2024.

Članice udruge Mali princ sudjelovale na kreativnoj radionici izrade nakita od gline

Cilj radionica bio je upoznati novu tehniku oblikovanja gline te razviti kreativnost kroz vlastita, originalna rješenja postavljenog zadatka

- Oglas -

U sklopu projekta Za bolje sutra, članice đurđevačke udruge Mali princ su pod vodstvom profesorice Sanje Flajs – Vidaković sudjelovale na dvodnevnoj radionici izrade nakita.

Kreativne članice izradile su brojne glinene privjeske, a postojeće iskustvo modeliranja glinom usavršavale su oblikovanjem keramičkoga nakita u tehnici valjanja ploha.

Članice udruge Mali princ Đurđevac

- Oglas -

Voditeljica radionice naglasila je kako se pri oblikovanju gline opušta um, a osjećaj kreiranja formira osjećaj smisla radi čega se nakon rada s glinom osoba osjeća cjelovitijom, uči koncentraciji te razvijanju ciljeva.

Cilj radionica bio je upoznati novu tehniku oblikovanja gline te razviti kreativnost kroz vlastita, originalna rješenja postavljenog zadatka.

“Radionica izrade nakita od gline, ali i voditeljica oduševile su članice udruge Mali princ koje su ovom prilikom naučile što se sve može izraditi od gline. Dogovoren je i nastavak suradnje, a uskoro će se organizirati još ovakvih kreativnih radionica”, istaknuli su iz udruge Mali princ.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti