Utorak, 30. travnja 2024.

Poznati su detalji stravične nesreće u kojoj je poginuo 34-godišnji Marko

Mladić (22) upravljao je osobnim vozilom marke BMW iz smjera Nove Vesi Petrijanečke u smjeru Varaždina. Prilikom izlaska iz oštrog lijevog zavoja, započeo je pretjecanje zasad nepoznatog vozila, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti na siguran način. Sudar je bio neizbježan

- Oglas -

Poznati su detalji stravične nesreće koja se u četvrtak oko 6.50 sati dogodila na županijskoj cesti između Nove Vesi Petrijanečke i Varaždina, a u kojoj je smrtno stradao 34-godišnji Marko Herceg, djelatnik upravnog odjela za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša u Varaždinskoj županiji, i nogometaš niželigaša Podravca iz Svibovca Podravskog.

Naime, mladić (22) upravljao je osobnim vozilom marke BMW iz smjera Nove Vesi Petrijanečke u smjeru Varaždina. Prilikom izlaska iz oštrog lijevog zavoja, započeo je pretjecanje zasad nepoznatog vozila, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti na siguran način.

Pritom je u kočenju prednjim dijelom vozila udario u prednji lijevi dio osobnog vozila  Citroen Berlingo kojim je iz suprotnog smjera upravljao 34-godišnjak.

- Oglas -

Od siline udara oba su vozila sletjela na zemljanu površinu uz cestu pri čemu se vozilo 34-godišnjaka djelomično zapalilo.

Nesretni je 34-godišnjak teško ozlijeđen te je po ekipi Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije prevezen u Opću bolnicu Varaždin gdje je nakon pokušaja reanimacije preminuo.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti