Utorak, 30. travnja 2024.

Mladi tenisači Koprivnice ostvarili sjajne rezultate na turnirima u Bjelovaru i Virovitici

Igrala se i kategorija parova u kojoj su nastupali i koprivnički predstavnici, a najbolji rezultat ostvarila je Mia Gregurina u paru sa Koranom Barišić iz Zagreba, osvajanjem naslova prvakinja.

- Oglas -

Teniski klub Sirela iz Bjelovara bio je organizator novog turnira za djecu do 9 i 10 godina. TK Koprivnica u konkurenciji do 10 godina predstavljale su Gregurina Marta, Horvat Nela, Petrović Zoja i Horvatić Jambor Rea kod djevojčica, te Čavić Mihael i Cvetanović Noa kod dječaka.

Rea je ostvarila najbolji rezultat osvajanjem drugog mjesta na turniru, dok je Marta bila četvrta.U srebrnoj skupini, gdje se natječu djevojčice koje su u razigravanju po skupinama imale jedan poraz, Zoja i Nela bile su treća i četvrta. Mihael Čavić osvojio je 1. mjesto u srebrnoj skupini, dok je Noa bio pobjednik brončane skupine.

U kategoriji do 9 godina naša jedina predstavnica je bila Barbara Belčić koja je bila druga u srebrnoj skupini. Idući turnir na rasporedu je već idući vikend u Varaždinu.

- Oglas -

Odlični rezultati koprivničkih tenisača u Virovitici
Na turniru iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza za djecu do 12 godina, sudjelovalo je čak osam igrača koprivničkog kluba. Domaćin turnira bio je TK Didon iz Virovitice, a na turniru su TK Koprivnicu predstavljali: Mia Gregurina, Marija Petrović, Kiara Horvat i Gala Knežević kod djevojčica, te Marko Bešvir, Vid Horvatić Jambor, Karlo Šifkorn i Pavle Peradin kod dječaka.

Nakon razigravanja po grupama, ulazak u glavni turnir izborili su Mia i Marija koje su poražene u polufinalu, te Marko i Karlo koji su poraženi u četvrtfinalnim susretima. Igrala se i kategorija parova u kojoj su nastupali i koprivnički predstavnici, a najbolji rezultat ostvarila je Mia Gregurina u paru sa Koranom Barišić iz Zagreba, osvajanjem naslova prvakinja.

U konkurenciji dječaka parovi Vid Horvatić Jambor/Karlo Šifkorn i Marko Bešvir/Vito Valenta(Daruvar), zaustavljeni su u polufinalnim susretima.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti