Utorak, 30. travnja 2024.

Đurđevački kuglači odigrali prijateljski susret s kuglačicama Podravke

Najbolji u redovima Graničara bio je Zdravko Vokšan s 558 srušenih čunjeva

- Oglas -

U sklopu priprema za novu natjecateljsku sezonu kuglači đurđevačkog Graničara odigrali su prijateljsku utakmicu u subotu na kuglani u Koprivnici protiv ženskog kuglačkog kluba Podravka i pobijedili rezultatom 6:2. Graničar je srušio 3198, a Podravka 3088 čunjeva.

Najbolji u redovima Graničara bio je Zdravko Vokšan s 558 srušenih čunjeva, a još su igrali Mirko Banjac s 535, Ivan Buković s 533, Zdravko Lovašen s 533, Vinko Šostarec s 531 i Petar Tudić s 508 srušenih čunjeva.

Bila je to zanimljiva utakmica koja je poslužila trenerima ekipa da vide koliko su igrači spremni za novu natjecateljsku sezonu. Kuglačima Graničara sezona u 2. HKL – Sjever počinje 25. rujna odigravanjem prvog kola u Koprivnici protiv Beline iz Novske, dok Podravkašice svoje natjecanje u 1. HKL počinju u subotu također u Koprivnici protiv Admirala iz Zagreba.

- Oglas -

– Pripreme smo započeli početkom kolovoza i sada finiširamo formu za novu natjecateljsku sezonu. Već u srijedu igramo prijateljsku utakmicu u Pitomači i s nestrpljenjem očekujem novu sezonu. Ambicije su nam velike i nadamo se plasmanu u gornjem dijelu tablice. Cijela ekipa je na okupu od prošle sezone i vlada jako dobro raspoloženje te jedva čekamo da bacimo prve kugle – rekao je trener Graničara Mirko Banjac.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti