Utorak, 30. travnja 2024.

DRUGA ŽNL Starigrad slavio u Prekodravlju, sve je riješio iskusni napadač

Nogometaši Fugaplasta i Starigrada danas su u Goli otvorili 10. kolo Druge koprivničko-križevačke županijske nogometne lige. Ostali susreti igraju se u nedjelju

- Oglas -

Nogometaši Fugaplasta i Starigrada danas su u Goli otvorili 10. kolo Druge koprivničko-križevačke županijske nogometne lige.

Gosti su pod vodstvom trenera Marija Dodika ostvarili novu pobjedu, a oba je pogotka za pobjedu 0:2 postigao iskusni napadač Kruno Jambrušić.

Velikih primjedbi imao je Starigrad na suđenje, a zanimljiv je podatak da je sudio Danijel Polančec, inače veteran – Starigrada!

- Oglas -

Ostale utakmice na rasporedu su u nedjelju. Mladost Koprivnički Bregi stoji suvereno na vrhu ljestvice Druge ŽNL, imaju pet bodova prednosti na Prugovcom i pred njima je lokalni derbi koji će sigurno privući mnoge.

Nakon razbijanja Prekodravca s 4:0, Bregi će u goste samo koji kilometar dalje do Glogovca gdje ih dočekuje tamošnji Rudar. Oni su u prošlom kolu slavili u Gotalovu kod GOŠK-a s 0:3.

Ranije spomenuti Prekodravac dočekuje Gornju Rijeku, a Mičetinac će u goste Hrvatskom bojovniku koji je slavio u Sokolovcu s 3:4.

Podravec iz Torčeca vratio se iz Svetog Petra Čvrsteca s tri boda, slavili su s 1:2, a sad im u goste dolazi GOŠK. U goste će i Omladinac iz Herešina, putuju u Sokolovac. Omladinac je pobijedio Prugovac s 3:2, a sad će do tri boda pokušati doći protiv Sokola.

Druga ŽNL, 10. kolo, 23./24. listopad, 15 sati
NK Hrvatski bojovnik – NK Mičetinac
NK Fugaplast – NK Starigrad 0:2
NK Prekodravac – NK Gornja Rijeka
NK Rudar (G) – NK Mladost Bregi
NK Podravec – NK Gošk
NK Prugovac – NK Čvrstec
NK Sokol – NK Omladinac

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti