Utorak, 30. travnja 2024.

Koprivničko-križevački Crveni križ na skupštini rezimirao rad u tekućoj i otkrio planove za 2022. godinu

Voditelj Kluba Slatko srce Miroslav Kanisek zahvalio je Društvu na prijavi projekta Slatko srce na natječaj Zaklade Hrvatska za djecu

- Oglas -

Koprivničko-križevački Crveni križ održao je u utorak redovitu sjednicu Skupštine na kojoj su glavne točke dnevnog reda bile usvajanje Plana rada i Financijski plan za 2022.

Ravnateljica Adela Sočev predstavila je Plan rada, koji uključuje nastavak dosadašnjih aktivnosti Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije, a vezanih uz davalaštvo krvi, službu traženja, izvanredne situacije i rad s mladima.

Predsjednica Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije Đurđica Trbus zahvalila je svim volonterima na sudjelovanju u aktivnostima te njihovoj humanosti i požrtvovnosti iskazanoj tijekom godine.

- Oglas -
Skupština koprivničko-križevačkog Crvenog križa
Skupština koprivničko-križevačkog Crvenog križa // Foto: Društvo Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije

Voditelj Kluba Slatko srce Miroslav Kanisek zahvalio je Društvu na prijavi projekta Slatko srce na natječaj Zaklade Hrvatska za djecu, na kojem je Klub koji okuplja djecu i mlade oboljele od dijabetesa i njihove roditelje dobio 100 tisuća kuna za provođenje svoje aktivnosti.

Gost sjednice, zamjenik župana Ratimir Ljubić naglasio je važnost djelovanja Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije te pohvalio njegov rad. Također, zahvalio je volonterima na pomoći na potresom pogođenom području i prilikom organiziranih akcija cijepljenja protiv koronavirusa.

“Umjesto preminulog člana Skupštine i Nadzornog odbora Zdravka Pompera na mjesto zastupnika u Skupštini imenovan je Milenko Jelača, a u Nadzorni odbora Tomislav Stručić, obojica članovi Gradskog društva Crvenog križa Križevci”, istaknuli su iz Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti