Utorak, 30. travnja 2024.

Potpisan ugovor za projekt KUPID vrijedan više od 1,5 milijuna kuna

U periodu od naredna 24 mjeseca u prostoru Doma mladih održati će se 30 programa sa preko 180 aktivnosti za sve dobne skupine

- Oglas -

Predsjednik udruge Kopriva Ivan Funtek u petak, 29. svibnja, u Zagrebu je potpisao ugovor o dodijeli bespovratnih sredstava za provedbu projekta KUPID – Koprivničke Udruge Ponovno Imaju DOM prijavljenog na natječaj Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice u vrijednosti od 1.553.566,67 kuna, a koji će se u 100% iznosu financirati sredstvima Europskog socijalnog fonda.

Projekt je usmjeren revitalizaciji Doma mladih u Koprivnici kroz partnerstvo udruge, Koprivnice i Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica te suradnju s većim brojem gradskih udruga.

U periodu od naredna 24 mjeseca u prostoru Doma mladih održat će se 30 programa s preko 180 aktivnosti za sve dobne skupine, usmjerenih na promociju zdravog života, prehrane, kvalitetnog provođenja slobodnog vremena, ekologije, sportskih aktivnosti, filma, plesa, promicanja volonterizma i ostale aktivnosti.

- Oglas -

Izvršit će se adaptacija prostora i razviti strategija daljnjeg sudioničkog upravljanja prostorom te tako započeti proces revitalizacije DMKC i dati vidljivu dodanu društvenu vrijednost kojom se podiže kvaliteta života pojedinca i unaprjeđuje razvoj šire društvene zajednice.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti