Utorak, 30. travnja 2024.

Neda Ukraden i grupa Vigor u Čakovcu spremaju veliki koncertni spektakl na sam Uskrs

Sa sigurnošću možemo reći da se 17. travnja u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu s početkom u 20 sati sprema provod za pamćenje

- Oglas -

Famozna Neda Ukraden uz bogatstvo svoje karijere i samostalno bi priredila vrhunski show, a kad joj se pridruži popularna grupa Vigor večer bi se zbilja mogla svakome urezati duboko u pamćenje. U dvorani Graditeljske Škole Čakovec uskoro se sprema upravo takva glazbena kombinacija.

Točnije, u nedjelju, 17. travnja, predviđa se uskršnji koncert ove glazbene zvijezde i dobro uigranog osječkog sastava, donose Međimurske novine.

Balkanska diva, kako je mnogi vole nazivati, može se pohvaliti karijerom od impresivnih pet desetljeća i dobro znanim hitovima.

- Oglas -

“Zora je” je jedan od njih, a o kvaliteti pjesme govori činjenica da je prevedena na čak 13 svjetskih jezika. Neda Ukraden glazbenica je koja nakon dugih i fantastičnih godina i dalje na svojim koncertima priprema prave spektakle i večeri vrijedne dolaska.

Za zagrijavanje atmosfere te se večeri očekuje jedan od vodećih domaćih zabavljača i generatora pozitivnih vibracija – grupa Vigor koju predvodi karizmatičan pjevač Mario Roth,
a koja neumornim radom puni dvorane i svakim nastupom povećava svoj krug obožavatelja.

Grupa Vigor na Picokijadi u Đurđevcu

Sa sigurnošću možemo reći da se 17. travnja u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu s početkom u 20 sati sprema provod za pamćenje.

Ulaznice su dostupne za kupnju od petka, 1. travnja, od 12 sati u sustavu Eventim.hr i prodajnim mjestima te kafićima Parks Čakovec i Mursko Središće, Domino baru Palovec i City baru Prelog te benzinskoj postaji Petrol i mjenjačnicama Exclusive Change.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti