Utorak, 30. travnja 2024.

Rukometašice Podravke Vegete ispunile rođendansku želju vjernom navijaču

Zahvalan sam na ovom iznenađenju koje ste mi pripremili i ovo mi je jedan od najljepših trenutaka u životu. Zauvijek ću vas pratiti i želim svima puno sreće i pogodaka u sezonama koje dolaze, poručio je Ivan

- Oglas -

Rukometni klub Podravka danas je ugostio vjernog navijača Ivana Vuka, čija je najveća želja bila upoznati cijelu ekipu.

”Mi smo mu za njegov 25. rođendan odlučili pripremiti i malo iznenađenje s pjesmom i tortom. Bilo je jako lijepo gledati njegov osmijeh i sreću zbog trenutka koji će kako kaže zauvijek pamtiti. Dres s potpisima mu je uručila dokapetanica Selena Milošević, a nakon toga je uslijedilo fotografiranje. Mi smo izuzetno sretni i ponosni da smo Ivanu mogli ispuniti njegovu želju, a njemu želimo da i dalje postiže odlične rezultate u Sportskoj udruzi Veliko srce gdje nastupa u brojnim sportovima od nogometa, rukometa, plivanja, floorballa i kuglanja pa do biciklizma”, poručili su iz Podravke.

Milošević i Vuk
Dokapetanica Selena Milošević Ivanu je predala dres s potpisima svih igračica // Foto: Ivan Brkić/RK Podravka

Izjavu je za Facebook stranicu kluba dao i Ivan Vuk.

- Oglas -

– Zahvalan sam na ovom iznenađenju koje ste mi pripremili i ovo mi je jedan od najljepših trenutaka u životu. Zauvijek ću vas pratiti i želim svima puno sreće i pogodaka u sezonama koje dolaze – poručio je Ivan.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti