Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

Projekt izgradnje novog dječjeg vrtića u Koprivničkom Ivancu na dobrom je putu

Maksimalan iznos koji može biti odobren putem natječaja iznosi 4.104.000,00 kuna, a ukupna vrijednost izgradnje dječjeg vrtića iznosi 8.858.689,68 kuna

- Oglas -

Općina Koprivnički Ivanec u suradnji s PORA-om Razvojnom agencijom Podravine i Prigorja ovih je dana uspješno kandidirala projekt izgradnje novog dječjeg vrtića u Koprivničkom Ivancu na otvoreni natječaj fondova Europske unije, a u sklopu Nacionalnog plana oporavka i otpornosti.

Novi dječji vrtić kapaciteta za 44 djece (jedna vrtićka i dvije jasličke skupine) predviđen je za gradnju na k.č.br. 1730/4, k.o. Koprivnički Ivanec.

Uz postojeću zgradu dječjeg vrtića u Koprivničkom Ivancu u kojoj je planirano da u budućnosti ostanu dvije vrtićke skupine ovim bi se projektom riješio dugoročan problem nedostatka kapaciteta za sve mještane s područja općine.

- Oglas -

Maksimalan iznos koji može biti odobren putem ovog natječaja iznosi 4.104.000,00 kuna, a ukupna vrijednost izgradnje dječjeg vrtića iznosi 8.858.689,68 kuna s PDV-om.

“Nadamo se pozitivnim rezultatima natječaja te skorom početku gradnje novog dječjeg vrtića”, istaknuli su iz Općine Koprivnički Ivanec.

Foto: Ilustracija

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti