Utorak, 30. travnja 2024.

Nogometašice Koprivnice okupile se na završnoj fešti u Koprivničkim Bregima

Brojnim se gostima na početku obratila predsjednica kluba Nikolina Notersberg. Prije trenerica, trenera i kapetanica svih kategorija, riječ je dobio gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić

- Oglas -

U Koprivničkim Bregima je u subotu održano godišnje druženje članova i prijatelja Ženskog nogometnog kluba Koprivnica, na kojem su proslavili uspješnu sezonu.

Brojnim se gostima na početku obratila predsjednica kluba Nikolina Notersberg. Prije trenerica, trenera i kapetanica svih kategorija, riječ je dobio gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić koji je svojim dolaskom i govorom dodatno upriličio svečani događaj.

Predsjednica mu je tim povodom uručila majicu s natpisom “Prvakinje”, u kojima su seniorke proslavile naslov prvakinja 2. HNLŽ Skupine B, izvijestio je klub na Facebook stranici

- Oglas -

Nakon podjele zahvalnica igračicama, djelatnicima, članovima i prijateljima kluba, prigodnim su se govorima obratili treneri Filip Šokec, Klara Vinković, Mateja Videc te Ivica Lukač, kao i nogometašice Tina Zamljačanec i Petra Taši.

”Uslijedilo je grupno fotografiranje pa druženje do navečer, uz iščekivanje dolaska trofeja i medalja za naše prvakinje, koje smo iz HNS-a (pre)dugo čekali, s obzirom na to da nam je titula pripala prije još više od mjesec dana. Time je njihova proslava, međutim, bila još slađa! Slavlje je trajalo do kasno u noć, kako i valja proslaviti prvi trofej naših seniorki, koje su na ponos cijelom gradu i županiji. Svim gošćama i gostima od srca želimo reći jedno veliko hvala na dolasku. Klub su ljudi, ljudi su obitelj, a obitelj je – više od kluba. Zajedno kročimo u nove pobjede. Iznad svih – Koprivnica!”, poručuju iz ŽNK Koprivnice.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti