Utorak, 30. travnja 2024.

KUD Srce iz Koprivnice prikupio velik broj čepova u humanitarne svrhe

Prodajom čepova udruga oboljelih od leukemije i limfoma prikuplja novac koji se koristiti u svrhu liječenja, omogućavanja boravka obitelji u blizini mjesta liječenja te financiranja potrebnih lijekova i medicinskih pomagala

- Oglas -

Kulturno-umjetničko društvo Srce iz Koprivnice dugi niz godina sudjeluje u humanitarnoj akciji Plastičnim čepovima do skupih lijekova.

Humanitarna akcija provodi se na području cijele Hrvatske, a cilj je da se na ekološki prihvatljiv način zbrinu plastični čepovi te da njihovom prodajom Udruga oboljelih od leukemije i limfoma prikupi novac koji će se koristiti u svrhu liječenja, omogućavanja boravka obitelji u blizini mjesta liječenja te financiranja potrebnih lijekova i medicinskih pomagala.

Plastični čepovi
Plastični čepovi // Foto: GKP Komunalac

Prikupljaju se sve vrste plastičnih čepova i poklopaca od vode, sokova, mlijeka, jogurta, sireva, deterdženata, omekšivača, ulja i slično.

- Oglas -

“Sve čepove koje smo prikupili (16 kilograma) predali smo u koprivnički Komunalac koji je naš partner koji podržava naš rad i pomaže nam da možemo odraditi sve svoje godišnje planove. Hvala”, poručili su iz KUD-a Srce.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti