Petak, 12. srpnja 2024.

AK galerija uputila javni poziv za izlaganje u 2025. godini

AK galerija, kao jedino izvaninstitucionalno izlagačko mjesto i galerija suvremene umjetnosti u gradu Koprivnici, od 2013. godine kontinuirano izlaže i promovira suvremene umjetničke prakse te autore/ice koji se kreću u polju multimedijalne, eksperimentalne i interdisciplinarne umjetnosti

- Oglas -

AK galerija poziva umjetnike/ce i kustose/ice da pošalju svoje prijave na Javni poziv za izlaganje u 2025. godini. Rok za slanje prijava je 4. kolovoza 2024. (nedjelja, 23:59)

AK galerija, kao jedino izvaninstitucionalno izlagačko mjesto i galerija suvremene umjetnosti u gradu Koprivnici, od 2013. godine kontinuirano izlaže i promovira suvremene umjetničke prakse te autore/ice koji se kreću u polju multimedijalne, eksperimentalne i interdisciplinarne umjetnosti.

”Ovim putem pozivamo sve autore/ice da prijave svoje radove ili serije radova (umjetničke projekte, instalacije, performanse, likovne, vizualne, audio ili multimedijalne radove). Natječaj je također otvoren za kustoske koncepcije (samostalne izložbe ili manje skupne izložbe) i za predavanja”, stoji u pozivu.

- Oglas -

Prijave moraju sadržavati sljedeće podatke:

Ime i prezime autora/ice / naziv kolektiva
Kontakt mob. / tel.
E-mail adresa
Web adresa (ako postoji)
Portfolio s radovima i biografijom
Opis projekta koji sadrži:

– Naziv projekta
– Kratki opis projekta/artist statement (do 1 kartice teksta)
– Tehnički opis postava/dimenzije

Uz svaku prijavu potrebno je priložiti fotografije rada, skice ili dokumentaciju rada, skice ili dokumentaciju postava (ako postoji) i ostale materijale u .jpeg ili .pdf formatu.

Dodatni materijali mogu se slati WeTransferom, linkom na Google Drive ili linkom na već postojeću web adresu.

- Oglas -

Prijave se šalju u slobodnoj formi (Word/PDF/PowerPoint/…) na mail:
atelieri.koprivnica@gmail.com

Pristigle prijave ocjenjuje umjetnički savjet AK galerije, a svi prijavljeni autori/ce će biti obaviješteni mailom o statusu njihove prijave nakon provedbe žiriranja, najkasnije do 25.8.2024.

Odabrani prijedlozi bit će objavljeni i javno te predloženi za financiranje Ministarstvu kulture i medija Republike Hrvatske i Gradu Koprivnica kao dio godišnjeg galerijskog programa.

Za sva dodatna pitanja, možete se javiti na atelieri.koprivnica@gmail.com, putem Facebook stranice AK galerije ili na broj mobitela 091 762 3371.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti