Utorak, 28. studenoga 2023.

Anđa Marić đurđevačkoj publici predstavila knjigu ‘Moja revolucija u 365 dana’

Publika je kroz vrlo sadržajan i temeljit razgovor doznala kako je autorica u svojoj najvećoj slabosti pronašla izvor najveće snage

- Advertisement -

Spisateljica i glazbenica Anđa Marić u utorak je u prepunoj đurđevačkoj knjižnici publici predstavila svoju knjigu ‘Moja revolucija u 365 dana’ u kojoj je opisala svoju borbu s multiplom sklerozom.

Predstavljanje knjige Anđe Marić u Đurđevcu
Foto: Stefan PHOTO ART

Moderator večeri bio je nakladnik Neven Kepeski, a publika je kroz vrlo sadržajan i temeljit razgovor doznala kako je autorica u svojoj najvećoj slabosti pronašla izvor najveće snage te motivaciju za život nakon teške dijagnoze.

Knjiga je dijelom transkript, a dijelom razrada 365 tema iz videa s njezina YouTube kanala, no istodobno je i više od toga.

- Advertisement -
Anđa Marić u Đurđevcu
Foto: Stefan PHOTO ART

“Nakon dugo godina odlučila sam napokon izaći iz svog autoimunog ormara u kojem sam se skrivala od života, jer me je bilo sram što sam slaba i trebam pomoć… Odlučila sam se u svom životu pojaviti svakoga dana bez obzira na to kako se osjećala. Odlučila sam živjeti i pričati svoju novu priču o pobjedi i uspjehu koji sam sanjala. I kad nitko nije vjerovao u mene, ja sam vjerovala i u sebe i u svoj put…”, opisala je Anđa svoju knjigu koja je dostupna za posudbu u đurđevačkoj knjižnici.

Anđa Marić u Đurđevcu
Foto: Stefan PHOTO ART
- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti