Petak, 19. srpnja 2024.

Arbër Hoxha prema Dinamu ili Ferencvarošu, službeno potvrđen rastanak s dvojicom inozemaca

Za Hoxhu je jako zagrijan i mađarski Ferencvaroš, a postoji i interes iz Turske i Rusije. Uglavnom, Hoxha je na izlaznim vratima, a Slaven na pragu osiguravanja velike financijske stabilnosti

- Oglas -

Igrači Slavena Belupa nalaze se na kratkom zimskom odmoru, a s aktivnostima će nastaviti 3. siječnja.

Iz kluba je stigla i službena potvrda rastanka s dvojicom inozemnih igrača, što smo najavili ranije na našem portalu.

”Claudemir Domingues de Souza i Florian Kamberi više nisu igrači Slaven Belupa. Naš klub je s veznjakom i napadačem sporazumno raskinuo ugovor te od proljeća oni više neće braniti boje koprivničkog prvoligaša. Claudemir je upisao dva nastupa za Slaven, oba u Kupu, dok je Kamberi upisao šest, pet u prvenstvu i jedan u Kupu. Slaven Belupo želi sreću obojici u budućnosti”, stoji u objavi koprivničkog prvoligaša.

- Oglas -
Florian Kamberi u dresu Slavena Belupa
Florian Kamberi u dresu Slavena Belupa // Foto: NK Slaven Belupo

Još bi jedan inozemni igrač mogao napustiti redove Slavena, no u ovom slučaju klub očekuje i bogatu odštetu. Riječ je o Arbëru Hoxhi, kosovskom krilnom napadaču s albanskom putovnicom kojeg želi nekoliko uglednih klubova.

Prvi u redu je zagrebački Dinamo koji je navodno ponudio tek 800.000 eura, što je dosta manje u odnosu na dva milijuna eura koliko očekuju Farmaceuti.

Postoji još jedna bitna stvar, a to je da Dinamo želi i Josipa Brekala, člana Fiorentine. Ako Brekalo dođe u Maksimir, onda Hoxhin transfer otpada jer igraju na istoj poziciji lijevoga krila. Međutim, u Brekalovu slučaju financijski dio priče mogao bi predstavljati problem…

Za Hoxhu je jako zagrijan i mađarski Ferencvaroš, a postoji i interes iz Turske i Rusije. Uglavnom, Hoxha je na izlaznim vratima, a Slaven na pragu osiguravanja velike financijske stabilnosti.

Više informacija o mogućem transferu bit će dostupno nakon božićnih blagdana.

- Oglas -

Standings provided by Sofascore
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti