Četvrtak, 29. veljače 2024.

Babić uoči Trogira: ‘Želimo zadržati visoke standarde’

U posljednjoj prvenstvenoj utakmica sa Sesvetama efikasnošću se istaknula Andrea Šimara, lijevo krilo pristiglo iz zagrebačke Lokomotive

- Oglas -

Podravka Vegeta u 3. kolu prvenstva gostuje kod Trogira 58 u Trogiru. Susret je na rasporedu u subotu u 17.30 sati.

– Vjerujem u ono što je važno, a to je da se nikad ne smije podcijeniti nijednog protivnika pa tako ni ekipu Trogira. Imaju dvije, tri zanimljive igračice. Ono što mi radimo kao i svaki put je video analiza protivnika u kojoj je cilj vidjeti njihove jače i slabije strane te to treniramo uoči utakmice. Želimo držati visoke standarde u defanzivnoj igri i u napadu imati disciplinu i organizaciju da svako radi ono što treniramo i da budemo što precizniji u samoj utakmici – izjavio je trener Podravke Vegete Željko Babić za službenu stranicu kluba.

U posljednjoj prvenstvenoj utakmica sa Sesvetama efikasnošću se istaknula Andrea Šimara, lijevo krilo pristiglo iz zagrebačke Lokomotive.

- Oglas -

– Za vikend nas očekuje utakmica s Trogirom koji je korektna ekipa. Na nama je da uđemo jako u utakmicu, da odigramo čvrstu obranu i iz te obrane povučemo i zabijemo lake golove, te da smanjimo tehničke greške na minimum. Iza nas je prijateljska utakmica sa Siofokom u kojoj smo pokazale da možemo i to nam je svakako dalo samopouzdanja za nastavak natjecanja u hrvatskoj ligi. Vjerujem da će svaka igračica dati svoj maksimum i da će rezultat presuditi u našu korist – najavila je Andrea Šimara.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti