Četvrtak, 29. veljače 2024.

BERBA MEDALJA Mladi hrvači Podravke ostvarili fenomenalne rezultate na jakom turniru u Slatini

Na ovogodišnjem izdanju turnira okupilo se nešto više od 140 natjecatelja iz 20-ak klubova i tri strane države. Koprivničku ekipu ovoga su puta sačinjavale četiri cure i dva dječaka

- Oglas -

U subotu je započela nova hrvačka sezona za Podravkine natjecatelje, a otvorili su je s nastupom na Međunarodnom turniru “Dan Grada Slatine”.

Na ovogodišnjem izdanju turnira okupilo se nešto više od 140 natjecatelja iz 20-ak klubova i tri strane države. Koprivničku ekipu ovoga su puta sačinjavale četiri cure i dva dječaka.

U ženskom dijelu i u mlađim djevojčicama nastupile su Petra Toth i Lara Blažeković.

- Oglas -

Petra je u kategoriji do 33 kilograma zauzela vrlo dobro treće mjesto, dok je Lara u kategoriji do 40 kilograma uz tri brze pobjede stigla do prvog mjesta.

U uzrasnoj skupini starijih djevojčica imali su Jelenu Mijatović, i to u kategoriji do 54 kilograma koja je također ostvarila tri odlične pobjede i isto tako zauzela prvo mjesto.

Podravkina predstavnica u uzrastu kadetkinja bila je Lana Nogić. Nastupila je u kategoriji do 54 kilograma gdje je ostvarila dvije pobjede te poraz u finalu s čime je završila na drugom mjestu. Uz Lanu, u uzrastu kadetkinja nastupila je i Slatinčanka s koprivničkom adresom Veronika Vilk u kategoriji do 69 kilograma koja je također zauzela drugo mjesto.

Kod muških, u uzrastu starijih dječaka imali su Koprivničanci Danka Ungera koji je nastupio u kategoriji do 62 kilograma i Petra Uglika u uzrastu kadeta i u kategoriji do 65 kilograma.

Danko je tijesno izgubio dvije borbe te ovoga puta ostao bez plasmana, dok je Petar pokazao vrlo dobro hrvanje i stigao do odličja. Petar je ostvario tri odlične pobjede, no nažalost u finalu gubi i smješta se na drugo mjesto.

- Oglas -

“Ovim putem želimo čestitati Hrvačkom klubu Slatina na još jednom uspješno organiziranom turniru, a posebno im želimo čestitati na 50 godina rada i postojanja”, istaknuli su iz Hrvačkog kluba Podravka.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti