Četvrtak, 18. travnja 2024.

Bibliobus već više od mjesec dana ne obilazi teren na širem koprivničkom području, a evo i razloga

U ovoj u izvanrednoj situaciji, za koju u ovom trenutku ne znamo točno koliko će potrajati, i dalje korisnicima bibliobusa želimo omogućiti pristup knjižničnoj usluzi, priopćili su iz Knjižnice i čitaonice Fran Galović

- Oglas -

Bibliobus koprivničke Knjižnice i čitaonice Fran Galović već više od mjesec dana ne obilazi teren na širem koprivničko području, i to zbog, kako kažu, nedostatka vozača.

“Intenzivno radimo na tome da nađemo zamjenu i ispričavamo se radi poremećaja u kontinuitetu pružanja usluge pokretne knjižnice.

U ovoj u izvanrednoj situaciji, za koju u ovom trenutku ne znamo točno koliko će potrajati, i dalje korisnicima bibliobusa želimo omogućiti pristup knjižničnoj usluzi. Zbog toga vas ovim putem obavještavamo da tijekom razdoblja u kojemu bibliobus neće obilaziti teren s članskom iskaznicom bibliobusa besplatno možete posuđivati knjige i koristiti druge usluge Knjižnice i čitaonice Fran Galović Koprivnica na svim odjelima uz pridržavanje važećeg Pravilnika o pružanju usluga i korištenju građe i opreme.

- Oglas -

Tijekom navedenog razdoblja intenzivno će se raditi na nadogradnji na podvozju novoga vozila, dizajnu vizualnog identiteta, opremanju vozila i svim pripremama potrebnim za uspostavljanje poslovanja i što skoriji početak obilaska terena s novim vozilom”, priopćili su iz koprivničke knjižnice.

Dodaju kako Knjižnica i čitaonica Fran Galović omogućuje i besplatno online učlanjenje novih korisnika. Za online učlanjenje potrebno je odabrati prijavnicu za Bibliobus i odgovarajuću dob (do ili iznad 16 godina starosti) te je poslati nakon što popunite sve potrebne podatke. Upute su dostupne ovdje.

“Nadamo se što skorijem povratku na teren”, zaključili su iz koprivničke knjižnice.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti