Subota, 18. svibnja 2024.

Biciklistički klub Rotor i i Robin trgovine organiziraju Robin Granfondo Koprivnica 2024

Ova prestižna biciklistička utrka već je privukla znatan interes među natjecateljima, a organizatori su optimistični u pogledu velike prisutnosti biciklističkih entuzijasta iz cijele Hrvatske

- Oglas -

Biciklistički klub Rotor u suradnji s Robin trgovinama s ponosom najavljuje održavanje “Robin Granfondo Koprivnica 2024″ ovu nedjelju, 14. travnja 2024.

Ova prestižna biciklistička utrka već je privukla znatan interes među natjecateljima, a organizatori su optimistični u pogledu velike prisutnosti biciklističkih entuzijasta iz cijele Hrvatske.

”Prognoze vremena obećavaju sunčanu i toplu nedjelju, stvarajući idealne uvjete za nezaboravno biciklističko iskustvo. Uz podršku naših dragocjenih sponzora, pripremili smo bogate startne pakete i vrijedne nagrade koje će dodatno obogatiti iskustvo sudionika. Ova utrka ne samo da promiče zdrav način života i sportsku strast, već i ističe ljepotu grada Koprivnice kao destinacije koja cijeni aktivni stil života. Spremni smo za još jednu nezaboravnu biciklističku avanturu. Granfondo Koprivnica nije samo utrka, već i prilika da se zajedno okupimo, promičemo zdrav način života i istražimo ljepotu našeg grada na dva kotača”, napominju iz BK Rotor.

- Oglas -

Za dodatne informacije i prijave, posjetite službenu web stranicu događaja.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti