Subota, 18. svibnja 2024.

[FOTO] Brojni članovi Biciklističkog kluba Rotor oduševili na utrci Gravel Ludbreg

''Ovaj uspjeh svakako je dokaz predanosti, truda i talenta članova Biciklističkog kluba Rotor, te će ih dodatno motivirati za buduće biciklističke izazove u nastavku sezone'', poručuju iz kluba

- Oglas -

Uzbudljivu trku Gravel Ludbreg obilježila je zapažena prisutnost članova Biciklističkog kluba Rotor koji su se okupili u najvećem broju do sada – čak 20 članova.

Ovo je bila prva utrka sezone za većinu, a uspjeh koji su postigli svakako će biti motivacija za buduće izazove, napominju u klubu.

Utrka, koja se održavala u dvije dužine, 77 i 58 kilometara, bila je više nego zahtjevna zbog vremenskih uvjeta. Kiša koja je padala noć prije natopila je teren, dok je hladan vjetar dodatno otežavao situaciju. Unatoč tome, članovi kluba hrabro su se suočili s izazovom i svi su uspješno završili utrku.

- Oglas -

Tri člana kluba istaknula su se osvajanjem medalja. Zlatica Pernjak zauzela je 1. mjesto u kategoriji žena na stazi od 58 km, dok je Alen Rupa impresivno osvojio 2. mjesto u svojoj kategoriji na stazi od 58 km. Ivan Virovec nije zaostajao osvojivši 3. mjesto u kategoriji na istoj stazi, pri čemu mu je za postolje u ukupnom poretku nedostajala samo 21 sekunda.

Osim ovih sjajnih rezultata, vrijedi istaknuti i izvanredne nastupe ostalih članova u svojim kategorijama. Mateo Hudoletnjak zauzeo je 4. mjesto u kategoriji na dugoj stazi od 77 km, dok su se Hrvoje Tisaj, Dejan Brajković, Marcel Pernjak i Davor Karas istaknuli s 5. i 6. mjestima u svojim kategorijama na stazi od 58 km.

”Ovaj uspjeh svakako je dokaz predanosti, truda i talenta članova Biciklističkog kluba Rotor, te će ih dodatno motivirati za buduće biciklističke izazove u nastavku sezone”, poručuju iz kluba.

Foto: BK Rotor

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti