Srijeda, 31. svibnja 2023.

BicKo sustav kreće u novu sezonu

BicKo sustav se može koristiti besplatno, svakodnevno kroz sedam dana u tjednu od 6 do 22 sata

Obavještavaju se korisnici usluga da će BicKo sustav biti ponovno dostupan za uporabu od 31. ožujka, a postojećim se korisnicima ugovor automatski produžuje te se aktiviraju postojeće kartice.

U zimskom periodu kada sustav nije bio u pogonu radi nepovoljnih vremenskih uvjeta, otklonili smo sve uočene nedostatke te pripremili sustav za novu sezonu, istaknuli su iz koprivničkog Komunalca.

BicKo sustav je prvi javni servis za prijevoz biciklima u Koprivnici. Osim klasičnog načina putem kartice, svi registrirani korisnici mogu iznajmljivati bicikle i putem pametnog telefona – skeniranjem QR kodova s košarice bicikla. Korisnik pristupa punktu s biciklima i nakon prijave u sustav preuzima željeni bicikl te kreće na vožnju.

Po isteku vremena najma, bicikl vraća na punkt operatera, a sustav sam očitava parametre o korištenju.

Uvjet za korištenje sustava je registracija korisnika. Nakon registracije na web aplikaciji Go2bike.hr potrebno je na info pultu Komunalaca (Mosna ulica 15, 48000 Koprivnica) sklopiti ugovor o posudbi. Po sklapanju ugovora s operatorom korisniku se omogućuje najam putem osobnog korisničkog računa, korištenjem pametnog telefona ili starim načinom, pomoću RFID kartice.

BicKo sustav se može koristiti besplatno, svakodnevno kroz sedam dana u tjednu od 6 do 22 sata, poručili su iz Komunalca.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti