Utorak, 21. svibnja 2024.

Bijelom pinotu Mirka Škudara titula šampiona izložbe vina u Kozarevcu

Ovogodišnja izložba vina održana je u društvenom domu u Kozarevcu, a zaprimljeno je 286 uzoraka od čega je 89 vina dobilo zlatne diplome, 140 srebrne, 36 brončane i šest priznanja

- Oglas -

Udruga vinogradara i voćara Šiljer iz Kloštra Podravskog, uz pokroviteljstvo Općine Kloštar Podravski, u subotu je bila organizator tradicionalne izložbe vina koja se već 29. put održala povodom blagdana svetog Josipa.

Ovogodišnja izložba vina održana je u društvenom domu u Kozarevcu, a zaprimljeno je 286 uzoraka od čega je 89 vina dobilo zlatne diplome, 140 srebrne, 36 brončane i šest priznanja.

Šampion izložbe je bio je pinot bijeli Mirka Škudara iz Suhe Katalene, dok su po broju zlatnih diploma najuspješnija Vina Koren i Zdenko Janči s čak sedam najsjajnijih odličja. Uspješni su iznimno bili i Boris Bobonj i Zvone Cvitković s po četiri zlata.

- Oglas -

Boris Bobonj, predsjednik Udruge vinogradara i voćara Šiljer, izrazio je zadovoljstvo kvalitetom vina koja su bila na izložbi, kao i odazivom što profesionalnih, što amaterskih vinogradara.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti