Četvrtak, 18. travnja 2024.

Bjelovarčanin osvojio 80.000 eura: ‘Rasplakao sam se od sreće kada sam shvatio da nisam pogodio niti jedan broj’

Izvlačenje igre 'Sve ili Ništa' održava se svaki dan, a Jackpot iznosi 80.000 eura

- Oglas -

Glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije u Zagrebu u ponedjeljak je posjetio sretni dobitnik iz Bjelovara koji je sedam dana ranije osvojio Jackpot ne pogodivši niti jedan broj u igri ‘Sve ili Ništa’. Pripalo mu je čak 80.000 eura.

“Nemam neke određene brojeve koje igram niti neki posebni sistem. Obično ih sam križam i to budu potpuno nasumični brojevi”, opisao je sretni dobitnik.

Ovakav način igranja pokazao se sretnim za vjernog igrača Hrvatske Lutrije koji često odigra i Loto 6, Loto 7 te Eurojackpot.

- Oglas -

“Uvijek sam u dobrim odnosima s vašim prodavačicama pa mi je tako i ugodno i zabavno uplatiti loto na mom uobičajenom mjestu”, priznao je Bjelovarčanin.

Da će nastaviti igrati kao i do sada, siguran je, a trenutak kada je saznao za dobitak ostat će mu u dugom i lijepom sjećanju.

“Otvorio sam teletekst i polako provjeravao rezultate. Kada sam shvatio da nisam pogodio niti jedan broj rasplakao sam se od sreće. Onda sam vijest podijelio s obitelji pa su i oni plakali sa mnom”, rekao je sretni dobitnik.

Da će jednog dana dočekati suze radosnice uvijek se nadao.

“U tajnosti sam vjerovao u dobitak, ali znate, tko igra taj se može i nadati”, zaključio je sretni dobitnik 80.000 eura.

- Oglas -

Inače, u igri ‘Sve ili Ništa’ u svakom kolu izvlači se 11 brojeva od njih 22, a Jackpot se osvaja u slučaju da pogodite svih jedanaest brojeva, ali i u slučaju kada promašite svih jedanaest brojeva.

Izvlačenje igre ‘Sve ili Ništa’ održava se svaki dan u 19 sati, a Jackpot iznosi 80.000 eura, priopćili su iz Hrvatske Lutrije.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti