Petak, 19. srpnja 2024.

BOŽIĆNA NAGRADNJAČA Evo tko je osvojio fenomenalne Somersby poklon pakete

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Prijavio se iznimno velik broj naših čitatelja, a slučajnim odabirom nagrade su osvojili...

- Oglas -

Veseli prosinac na portalu Klikaj.hr nastavili smo s još jednom sjajnom nagradnjačom, ovaj put u suradnji s pivovarom Carlsberg Croatia.

Praznici nam ove godine trebaju više nego ikad, malo optimizma, dobrog osjećaja, neka sitnica samo za nas… Somersby cider u tu se priču savršeno uklapa jer donosi onaj dobro poznati osjećaj uživanja u bilo kojoj situaciji. Bilo da se radi o klasičnim okusima Jabuke ili Kruške, slasnoj Borovnici ili hit okusu Lubenice Somersby se uklapa u svaku situaciju druženja i uživanja.

Ove godine Somersby je svojim vjernim obožavateljima dostupan i u posebnom Gift boxu, u kojem se osim četiri fenomenalna Somersby okusa, nalaze i dvije originalne Somersby čaše, kako bi svoj Somersby cider mogli savršeno poslužiti i kod kuće. Savršen je ovo poklon za neku voljenu osobu koja voli Somersby, ili možda, nešto lijepo za samog sebe?

- Oglas -

Zato smo vam u ovo blagdansko doba odlučili podijeliti dva Somersby Gift boxa, a natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Prijavio se iznimno velik broj naših čitatelja. Slučajnim odabirom nagrade su osvojili:

Gabrijela Kozak i Erin Sabol

Čestitamo sretnim dobitnicima! Kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagrade, javite nam se u inbox na Facebook stranici portala Klikaj.hr!

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti