Nedjelja, 19. rujna 2021.

Brojni Đurđevčani i gosti okušali se u airsoftu u Park šumi Borik

Đurđevčani i brojni gosti imali su priliku okušati su u gađanju replikama vatrenog oružja u stacionarne mete, a klub je priredio i pokaznu vježbu

Preporučujemo

Novoosnovani airsoft klub Templari iz Severovaca organizirao je Dan otvorenih vrata u sklopu kojeg su članovi kluba predstavili ovaj vojni simulacijski sport.

Đurđevčani i brojni gosti imali su priliku okušati su u gađanju replikama vatrenog oružja u stacionarne mete, a klub je priredio i pokaznu vježbu s kojom je pokazana reakcija na zasjedu.

Brojni Đurđevčani i gosti okušali se u airsoftu u Park šumi Borik

– Osnovni cilj je bio širu javnost upoznati s radom i treninzima kluba, a ovom prilikom upisano je novi desetak članova – istaknuli su iz novoosnovanog kluba.

Airsoft je vojni simulacijski sport u kojem se upotrebljavaju replike vatrenog oružja, koje izbacuju kuglice od tvrde plastike ili biorazgradive kuglice koje koristi udruga kako bi očuvala i zaštitila okoliš.

Brojni Đurđevčani i gosti okušali se u airsoftu u Park šumi Borik

Članovi udruge su istaknuli kako su zadovoljni odazivom građana, ali i svojim prvim organiziranim događanjem te su već najavili nove treninge i svoje sudjelovanje u programima Turističke zajednice grada Đurđevca.

Kako je bilo možete pogledati u fotogaleriji.

Najnovije objave