Četvrtak, 8. lipnja 2023.

Brončane Kraljice šoka na prijemu kod koprivničkog gradonačelnika Mišela Jakšića

Veliko zadovoljstvo ostvarenim povijesnim uspjehom hrvatskog i koprivničkog rukometa nije krio gradonačelnik Mišel Jakšić

Fenomenalne hrvatske rukometašice nedavno su ispisale povijest osvojivši brončanu medalju na Europskom prvenstvu u Danskoj.

Tim povodom koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić i predsjednik Gradskog vijeća Ivan Pal priredili su svečani prijem za brončane rukometni reprezentativki Dejanu Milosavljević, pomoćnu trenericu u reprezentaciji Snježanu Petiku i tehničku direktoricu reprezentacije Ljerku Vresk, članice RK Podravke Vegete.

Prijemu se pridružila i direktorica RK Podravke Vegete Vlatka Mihoci.

Veliko zadovoljstvo ostvarenim povijesnim uspjehom hrvatskog i koprivničkog rukometa nije krio gradonačelnik Mišel Jakšić.

“Od srca vam čestitam na ostvarenom povijesnom uspjehu za hrvatski ženski rukomet. U ovom ‘novom normalnom’ vremenu zaista vas je bilo lijepo gledati preko malih ekrana, bez obzira na to što nije bilo publike u dvorani. Hvala vam što ste u ovoj čudnoj zbilji pokazale da nas sport, u našem slučaju ženski rukomet, može okupiti i razveseliti. Na ovaj način ste nam pokazale koliko nam vrijedite i koliko nam značite. Još jednom vam hvala na ovom rezultatu i drago nam je da je Koprivnica utkala ponešto niti u taj rezultat i veselimo se svim vašim budućim uspjesima”, rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Svečani prijem za brončane reprezentativke

Čestitkama se pridružio i predsjednik Gradskog Vijeća te nedavni dobitnik nagrade za životno djelo ‘Matija Ljubek’ Hrvatskog olimpijskog odbora, Ivan Pal.

“Ne vjerujem da mogu izgovoriti riječi koje vam već nisu izgovorene. Stvarno čestitam svim našim djevojkama na sportskom čudu kojeg su ostvarile u Danskoj”, rekao je Ivan Pal.

Svoj reprezentativni dres s brojem 10 gradonačelniku je uručila reprezentativka Dejana Milosavljević.

“Hvala vam na prijemu. Jako sam ponosna na sebe i svoje cure. Nisam s njima bila od prvog dana, ali vjerovala sam u njih. Na kraju se ispunio san meni kao igračici, a mislim da to sve dovoljno govori o ovom ostvarenju”, zaključila je Dejana Milosavljević.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti