Subota, 26. studenoga 2022.

Bubnjar rock grupe Zabranjeno pušenje posjetio Osnovnu školu Gola

U bubnjarskom krugu sudionici doživljavaju i stvaranje grupnih ritmova i osjećaj zajedništva, a radionica je oduševila sve učitelje

Preporučujemo

Osnovnu školu Gola posjetio je prošlog tjedna bubnjar rock grupe Zabranjeno pušenje Branko Trajkov Trak koji je učiteljima na Učiteljskom vijeću održao radionicu “Bubnjarski krug”.

U bubnjarskom krugu sudionici doživljavaju i stvaranje grupnih ritmova i osjećaj zajedništva, a radionica je oduševila sve učitelje.

Bilo je to drugačije Učiteljsko vijeće gdje su se učitelji povezali sa zvukom i glazbom te na jedinstven način osjetili ritam. Radionica je trajala sat vremena, a voditelj radionice upoznao je polaznike s bubnjevima, ali i omogućio svima da se sami okušaju u bubnjanju koje je opustilo, zabavilo učitelje i stručne suradnike te ostvarilo jedinstveni zvučni, glazbeni doživljaj.

”Zahvaljujemo Branku Trajkovu, bubnjaru rock grupe Zabranjeno pušenje što je uspio pronaći vremena za dolazak u OŠ Gola te održao zanimljivu i poučnu radionicu te što je, svoje bubnjeve, s punim povjerenjem, ustupio učiteljima za bubnjanje po njima. Hvala i Školskoj knjizi što je omogućila održavanje radionice Bubnjarski krug u OŠ Gola te hvala Romini Mužinići koja je u ime Školske knjige prisustvovala radionici”, poručili su iz Osnovne škole Gola.

Tekst: Antonia Grgelić Lukčin

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti