Utorak, 26. listopada 2021.

Burne scene u Mičetincu, domaći igrači napali glavnog suca, pomoćni dobio šaku u glavu

Mičetinac je vodio do 90. minute kada su gosti izjednačili autogolom Prevedana. U službenom izvještaju utakmice koji je napisao delegat Željko Filip stoji da je sve zakuhao jedan 'aut'

Preporučujemo

U šestom kolu Druge ŽNL Mičetinac je ugostio GOŠK iz Gotalova. Utakmica je završila rezultatom 2:2, no odmah nakon posljednjeg zvižduka dogodile su se nemile scene.

Mičetinac je vodio do 90. minute kada su gosti izjednačili autogolom Prevedana. U službenom izvještaju utakmice koji je napisao delegat Željko Filip stoji da je sve zakuhao jedan ‘aut’. Glavni sudac bio je Nikola Sabolić iz Koprivnice.

“U 90. minuti bio je aut za gostujuću ekipu gdje je gostujući igrač pomaknuo s mjesta izlaska lopte van terena za igru, u tom trenutku prvi pomoćni sudac maše, ali glavni sudac ne prihvaća i iz tog auta pada gol.”, navodi delegat, između ostalog.

Dakle, gosti su imali aut, ukrali su nekoliko metara terena, pomoćni je to sugerirao glavnom, no glavni je njegovu sugestiju odbacio, nakon čega je pao gol pa je to razjarilo sve domaće, i igrače i navijače. 

Tad je suđen kraj, a domaći igrači odmah su okružili suca, prigovarali mu. Delegat navodi da je igrač broj 2 Kovač Ivan suca udario nogom u predjelu koljena, igrač broj 6 Prevedan Franjo unosio se u lice i gazio suca, a broj 11 Ivan Đakić gađao je suca loptom. Isto tako, pomoćni sudac Karlo Gjurašin dobio je udarac u glavu od nekog iz publike.

Srećom pa je utakmica snimana, a snimka bi trebala nadležnima u Savezu otkriti što je istina.

Na kraju je intervenirala i policija.

Najnovije objave