Petak, 19. srpnja 2024.

Cageball otvara svoja vrata, termin rezervirajte na recepciji koprivničkih Bazena Cerine

Cageball Koprivnica nalazi se na prvom katu zgrade trgovačkog centra Pevex, a kao i do sada igračima su na raspolaganju dva terena. Manji, na kojem se igra 3 protiv 3, i veći, na kojem se igra 4 protiv 4

- Oglas -

Cageball teren ponovo otvara svoja vrata u ponedjeljak, 6. rujna.

Sve sportaše i rekreativce koji žele koristiti Cageball teren pozivamo da svoj termin rezerviraju na recepciji Bazena Cerine, osobno ili na broj telefona 048/240-570.

Cageball Koprivnica nalazi se na prvom katu zgrade trgovačkog centra Pevex, a kao i do sada igračima su na raspolaganju dva terena. Manji, na kojem se igra 3 protiv 3, i veći, na kojem se igra 4 protiv 4.

- Oglas -

Cijena manjeg terena je 150 kuna po satu, dok je onaj veći 200 kuna po satu. Igrati mogu svi, od najmlađih do veterana, muškarci ili žene, a ako iznajmite 10 mjesečnih termina, cijena terena umanjuje se za 20%.

Nudimo i najam cjelokupnog cageball prostora za proslave rođendana, a cijena iznosi 200 kuna po satu. Igračima su na raspolaganju lopte i svlačionice s tuševima te besplatno parkiralište.

Radno vrijeme terena Cageball Koprivnica je od ponedjeljka do petka od 17 do 23 sata, a vikendom ovisno o rezerviranim terminima.

Nakon haklanja, osvježenje možete potražiti u caffe baru “Kavez” koji se nalazi na istoj adresi kao i Cageball.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti