Ponedjeljak, 17. siječnja 2022.

Čeka se ‘zeleno svjetlo’, a ako ono dođe evo koje će se nogometne utakmice ovog vikenda igrati u našem kraju

Na organizatore natjecanja, odnosno središta i županijske saveze prebačeno je slaganje novih rasporeda natjecanja, ako stigne danas ili sutra 'zeleno svjetlo' iz Stožera.

Preporučujemo

Kao što smo u srijedu već objavili, za vikend bi se moglo krenuti s natjecanjima u  hrvatskim trećim i nižim ligama.

Dakako, sve to još uvijek nije do kraja sigurna priča, HNS ima dogovor i obećanje Stožera civilne zaštite da se sva amaterska natjecanja u svim kategorijama mogu nastaviti, no u nogometnim savezima još uvijek čekaju i pismenu potvrdu dogovorenoga.

Na organizatore natjecanja, odnosno središta i županijske saveze prebačeno je slaganje novih rasporeda natjecanja, ako stigne danas ili sutra ‘zeleno svjetlo’ iz Stožera.

Treća HNL Istok i tamošnja međužupanijska liga već je na stranicama središta Osijek objavila raspored utakmica za ovaj vikend.

U Nogometnom savezu Varaždin kazali su nam da bez obzira na odluku Stožera s natjecanjem u Trećoj HNL Sjever i svim nižim ligama kreću tek za vikend 20./21. ožujka jer “imaju dovoljno vremena da se sve odigra i nema potrebe za žurbom”.

U Nogometnom savezu Koprivničko-križevačke županije rekli su nam da će se, ako stigne odobrenje, ove nedjelje, 14. ožujka, igrati samo dvije zaostale utakmice Prve ŽNL, i to između Mladosti Sigetec i Tomislava iz Svetog Ivana Žabna te Borca iz Imbriovca i Drave iz Novigrada Podrvskog.

U nedjelju, 21. ožujka, igrale bi se zaostale utakmice Prve ŽNL Tomislav SIŽ – Miklinovec, Mladost Sigetec – Lipa Hlebine, Drava NP – Osvit, Bratstvo – Sloga i Prekodravac Ždala – Mladost Molve. U Drugoj ŽNL igrale bi se utakmice Rudar Glogovac – Omladinac Herešin i Prugovac – Mladost Koprivnički Bregi.

Sve županijske lige startale bi po redovnom rasporedu s natjecanjem 27./28. ožujka.

Najnovije objave