Nedjelja, 25. rujna 2022.

Cerine FIT izazov: Protagonisti Gastro tražilice skočit će s 3500 metara i pojesti zdravi obrok

Nakon 45 dana Cerine FIT izazova s ciljem mršavljenja, protagonisti YouTube kanala Gastro tražilica skočit će padobranom i pritom pojesti zdravi obrok u slobodnom padu.

Preporučujemo

Na koprivničkim Gradskim bazenima Cerine predstavljen je Cerine FIT izazov – Sky Challenge u suradnji s YouTube kanalom Gastro tražilica, a s ciljem promocije zdravog načina života.

Cerine FIT izazov - Sky Challenge // Foto: Luka Krušec / LuMedia
Cerine FIT izazov – Sky Challenge // Foto: Luka Krušec / LuMedia

Protagonisti kanala u slijedećih 30 dana imaju zadatak smršaviti barem 10 kilograma u čemu će im pomoći program Cerine Fit izazov.

Po uspješno provedenom programu dečki će skočiti padobranom s visine od 3500 metara i pritom pojesti zdravi obrok. Skok će biti odrađen u suradnji s timom Tandem Experti iz Zagreba koji se sastoji od profesionalnih padobranaca, a sletjet će pored Gradskih bazena.

Cerine FIT izazov - Sky Challenge // Foto: Luka Krušec / LuMedia
Cerine FIT izazov – Sky Challenge // Foto: Luka Krušec / LuMedia

Partneri projekta su Gradski bazeni Cerine, Grad Koprivnica, GKP Komunalac, Koprivničke vode, Podravka, Belupo, Robin trgovine i Sport Dolenec.

Tijek vježbi uskoro pratite na YouTube kanalu Gastro tražilica, a sam skok očekuje se u prvoj polovici srpnja, ovisno o vremenskim uvjetima.

- Advertisement -

Najnovije objave