Subota, 15. lipnja 2024.

Čestitka Jančija i Lackovića povodom Dana grada Đurđevca

Neka je sretan 783. rođendan i neka nam živi naš dragi grad Đurđevac kojeg s ljubavlju izgrađujemo i unapređujemo kako bi bio po mjeri i na veselje svima koji u njemu žive i onima koji u njega rado svraćaju, istaknuli su Janči i Lacković

- Oglas -

Dan je grada Đurđevca. Tim povodom čestitku su uputili gradonačelnik Hrvoje Janči i predsjednik Gradskog vijeća i saborski zastupnik Željko Lacković.

“Dragi sugrađani,

23. travnja slavimo Dan našega grada i blagdan sv. Jurja zaštitnika naše župe i Grada Đurđevca. U ovo specifično vrijeme kada prijetnju po zdravlje stvara koronavirus, društveni život ustupa mjesto brizi za zdravlje najizloženijih, starijih i bolesnih sugrađana.

- Oglas -

Ove godine obilježavamo Dan grada bez javnih manifestacija, svečane sjednice na kojoj s ponosom ističemo napredak našega grada i odajemo priznanje najzaslužnijim udrugama, poduzetnicima i pojedincima.

Dan grada proslavljamo u ozračju vjere i zajedništva da se bez žrtava prevlada ova situacija. Nažalost i bez misnog slavlja za koje je uređivana i spremna naša obnovljena Crkva sv. Jurja.

I zato neka je sretan 783. rođendan i neka nam živi naš dragi grad Đurđevac kojeg s ljubavlju izgrađujemo i unapređujemo kako bi bio po mjeri i na veselje svima koji u njemu žive i onima koji u njega rado svraćaju”, istaknuli su Janči i Lacković.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti