Četvrtak, 18. srpnja 2024.

Članice udruge Mali princ izradile knjižicu s ljubavnim porukama, a naučile su izrađivati i kreme od ljekovitog bilja

Poruke iz knjižice uskoro idu u tisak kako bi ih mogli vidjeti svi zainteresirani te ih uputiti dragim osobama

- Oglas -

Članice đurđevačke udruge Mali princ prošlog su tjedna u sklopu projekta Za bolje sutra sudjelovale na dvije kreativne radionice.

Na prvoj radnici članice su nastavile s provedbom teorijskog dijela nastave unutar predmeta Tehnologija zanimanja te su s profesoricom Irenom Tišljar proučavale koji se sve proizvodi mogu izrađivati od ljekovitog bilja.

Uz malo znanja i vještina članice su zaključile kako je lako spojiti stečena znanja i izraditi jednostavne, ali djelotvorne kreme za njegu kože lica, ruku i čitavog tijela.

- Oglas -

Cilj radionice bio je svladati postupke spajanja vodenih i masnih faza koje se koriste za izradu krema te naučiti kako i gdje je moguće nabaviti sastojke za izradu krema koji su prirodni i dobri za sve tipove kože.

Članice udruge Mali princ izrađivale knjižicu s ljubavnim porukama

Drugu radionicu održala je Anđela Lenhard Antolin koja je s članicama osmislila knjižicu Imam te rada s ljubavnim porukama uz misao da o ljubavi, iako i neplanirano ili možda baš motivirano, valja uvijek razmišljati, govoriti, pisati i živjeti je.

Kako bi knjižica bila potpuna, uz pisanje poruka članice su se i fotografirale, a poruke iz knjižice uskoro idu u tisak kako bi ih mogli vidjeti svi zainteresirani te ih uputiti dragim osobama.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti