Utorak, 6. prosinca 2022.

Članovi HSS-a opet za predsjednika stranke izabrali Krešu Beljaka

Prema informacijama iz Skupštine, temeljem dobivenih 508 glasova delegata, članovi HSS-a opet su za predsjednika stranke izabrali Krešu Beljaka

Preporučujemo

U HSS-u održana je Glavna izborna skupština na kojoj 965 delegata iz svih županijskih organizacija biralo stranačko vodstvo i predsjednika između Kreše Beljaka i Željka Leinarta, piše Direktno.hr.

Prema informacijama iz Skupštine, temeljem dobivenih 508 glasova delegata, što je natpolovična većina, članovi HSS-a opet su za predsjednika stranke izabrali Krešu Beljaka.

“Danas je HSS izabrao novo vodstvo koje će voditi našu stranku. Htio bih zahvaliti svim delegatima HSS-a iz svih županija, koji su pristupili glasovanju i što su ponovno dali povjerenje meni. Zahvaljujem i svima koji su glasali za druge članove, ali i onima koji nisu iskoristili svoje izborno pravo. Poruka koju ćemo dobro primiti je da je HSS i dalje u problemima, da se svi moramo odmoriti, udahnuti i odmah nakon toga krenuti raditi jer pred nama su lokalni izbori na kojima je HSS oduvijek bio treća stranka u Hrvatskoj, rekao je Beljak.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti