Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.

Članovi Ronilačkog kluba Šoderica berbom medalja započeli novu sezonu

Sudjelovali su u prvom kolu Kupa Hrvatske u plivanju perajama u Zagrebu te u drugom kolu Kupa Hrvatske u plivanju perajama u Rijeci

- Oglas -

Sjajno su započeli novu plivačku sezonu članovi Ronilačkog kluba Šoderica.

Naime, sudjelovali su u prvom kolu Kupa Hrvatske u plivanju perajama u Zagrebu te u Rijeci u drugom kolu Kupa Hrvatske u plivanju perajama.

Natjecali su se Tena Gregurec, Magdalena Nemec, Ljupka Patrčević Lončarić, Rita Mikinac, Lana Stančir, Zara Međimorec, Nina Sabol, Lea Mesarek, Tena Varović, Karlo Gregur, Roko Mikinac, Bartol Patrčević Lončarić, Matej Lukačin, Petar Treščec, Luka Nikola Radolić, Marin Sabol, Petar Koluder, Tin Treščec i Viktor Lovreković.

- Oglas -

U kategoriji mlađe kadetkinje Lea Mesarek je u disciplini 50 BF osvojila treće mjesto.

Također, Matej Lukačin je u kategoriji mlađi kadeti u disciplinama 50 PP i 100 BF osvojio treće mjesto.

Ljupka Patrčević Lončarić je u kategoriji kadetkinje u disciplinama 50 AP i 400 PP osvojila prvo mjesto, a u disciplini 100 BF drugo mjesto. U istoj je kategoriji Magdalena Nemec u disciplini 50 AP osvojila treće mjesto.

U kategoriji kadeti Luka Nikola Radolić je u disciplini 50 AP osvojio prvo mjesto, a u disciplini 400 PP treće mjesto. U istoj je kategoriji u disciplini 400 PP Petar Treščec  osvojio drugo mjesto.

Petar Koluder  je u kategoriji mlađi juniori drugo mjesto osvojio u disciplinama 50 AP, 100 PP, 400 PP, dok je Tin Treščec osvojio prvo mjesto u disciplinama 50 2AP, 50 PP, 100 PP, 200 PP, 400 PP, 100 BR.

- Oglas -

Prvo mjesto osvojio je Viktor Lovreković u kategoriji juniori, i to u disciplinama 50 PP, 100 PP, 200 PP te 400 PP.

Lea Mesarek, Ljupka Patrčević Lončarić, Petar Treščec, Luka Nikola Radolić osvojili su treće mjesto u kadetskoj štafeti 4X50 mix.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti