Subota, 20. travnja 2024.

FOTO Članovi Ronilačkog kluba Šoderica na Svjetskom kupu u Mađarskoj ostvarili fenomenalne rezultate

U konkurenciji od 354 natjecatelja iz 46 klubova i 14 zemalja otplivali su svoje osobne rekorde te osvojili pet medalja

- Oglas -

Proteklog je vikenda u mađarskom Kecskemétu održan Svjetski CMAS Finswimming Juniors World Cup na kojem su članovi Ronilačkog kluba Šoderica ostvarili fenomenalne rezultate.

Naime, Petar Treščec, Petar Koluder, Isabella Victoria Švegović i Tin Treščec prvi su se put natjecali na Svjetskom kupu u Kecskemétu gdje su u konkurenciji od 354 natjecatelja iz 46 klubova i 14 zemalja otplivali svoje osobne rekorde te osvojili pet medalja.

Također, postavili su jedan mlađe juniorski i dva kadetska rekorda Hrvatske.

- Oglas -
Članovi Ronilačkog kluba Šoderica
Foto: Ronilački klub Šoderica

U mlađe kadetskoj konkurenciji Petar Treščec je u disciplini 50 m PP zauzeo 14. mjesto, 100 m PP osmo mjesto, 200 PP drugo mjesto i 100 bifin 19. mjesto.

Petar Koluder je u kadetskoj konkurenciji u disciplini 50 m PP osvojio je treće mjesto, 100 m PP drugo mjesto, 200 m PP drugo mjesto i 400 m PP drugo mjesto.

Petar je isplivao i nove kadetske rekorde u disciplinama 200 m PP i 400 m PP.

Član Ronilačkog kluba Šoderica
Foto: Ronilački klub Šoderica

U mlađe juniorskoj konkurenciji Isabella Victoria Švegović je u disciplini 50 bifin osvojila 11. mjesto, 100 bifin 15. mjesto, 200 m bifin devet mjesto i 400 m bifin četvrto mjesto.

Tin Treščec je u mlađe juniorskoj konkurenciji u disciplini 50 m PP osvojio šesto mjesto, 200 m PP šesto mjesto, 400 m PP četvrto mjesto i 800 m PP treće mjesto.

- Oglas -

Također, Tin je isplivao i novi mlađe juniorski rekord u Hrvatskoj, i to u disciplini 400 m PP.

Član Ronilačkog kluba Šoderica
Foto: Ronilački klub Šoderica

“Posebno se zahvaljujemo trenerima Dominiku Đurđu i Božidaru Flisu jer bez njihovog rada ovaj rezultat ne bi bio moguć. Veliko hvala i Dejanu Treščecu koji je pratio naše natjecatelje i bio im velika podrška na ovom Svjetskom kupu”, poručili su Ronilačkog kluba Šoderica.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti