Srijeda, 28. rujna 2022.

Crtanjem, šetnjom i nogometom koprivnički gimnazijalci, srednjoškolci i vrtićarci obilježili Europski tjedan mobilnosti

Pod vodstvom trenera Nogometnog kluba Starigrad veseli vrtićarci dječjeg vrtića Smiješak i dječjeg vrtića Igra odradili su pravi trening

Preporučujemo

U sklopu Europskog tjedna mobilnosti u petak, 18. rujna nastavile su se aktivnosti u organizaciji Grada Koprivnice.

Pod vodstvom trenera Nogometnog kluba Starigrad veseli vrtićarci dječjeg vrtića Smiješak i dječjeg vrtića Igra odradili su pravi trening nakon kojeg je uslijedila i mini nogometna utakmica.

Vrtićarci dječjeg vrtića Smiješak i dječjeg vrtića Igra zaigrali nogomet

Obilježavanju tjedna mobilnosti priključili su se i gimnazijalci, polaznici likovne grupe i profesorica Iva Bolfek, koji su na dječjem igralištu iza treće Šparne hiže prema skici Igora Nasipka iz Udruge kineziologa grada Koprivnice iscrtali poligon za igru za djecu.

Također, aktivni su bili i učenici Srednje škole Koprivnica 3. k razred koji su Europski tjedan mobilnosti obilježili šetnjom od Srednje škole do bazena Cerine i natrag gdje je ljubazno osoblje upravo za njih pripremilo zdravu hranu i napitke u suradnji sa Sana delikatesama.

Sudionike Europskog tjedna mobilnosti obišli su Melita Samoborec, zamjenica gradonačelnika te pročelnici Dario Jembrek i Ana Mlinarić.

Cijelu fotogaleriju možete pogledati ovdje.

- Advertisement -

Najnovije objave