Četvrtak, 22. veljače 2024.

Danas u Drnje dolaze Mlinarić, Karić, Štrok, Poldrugač…

Kako je najavio Nogometni klub Tomislav na svojoj Facebook stranici, u goste domaćim veteranima dolaze veterani zagrebačkog Dinama u jakom sastavu

- Oglas -

Pravi veteranski spektakl održat će se danas u Drnju. Kako je najavio Nogometni klub Tomislav na svojoj Facebook stranici, u goste domaćim veteranima dolaze veterani zagrebačkog Dinama u jakom sastavu.

”Marko Mlinarić, Hrvoje Štrok, Milivoj Bračun, Danijel Štefulj, Veldin Karić, Dalibor Poldrugač, Jasmin Agić, Mario Jozić…samo su neka od legendarnih imena koja nam danas dolaze na Park prinčeva. Poslastica kakvu si samo poželjeti možete.

Vjerujemo da vam bolja pozivnica ne treba i sigurni smo da u srijedu poslijepodne nigdje nećete pronaći bolju zabavu. Kada na sve to dodamo besplatan ulaz i gratis hranu, razmišljanja nema. Svi pravac u Drnje.

- Oglas -

Podsjećamo, utakmica između naših i veterana Dinama počinje u 17.30 sati, a ona je dio velike obljetnice kojom slavimo 100 godina kluba. Za otprilike dva mjeseca čeka nas i središnji dio proslave, no o svemu tome detaljnije kada za to dođe vrijeme. Prvo, uživajmo svi zajedno danas i uveličajmo ovu proslavu”, poručili su iz Tomislava.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti