Subota, 20. travnja 2024.

Dani Okusa hrvatske tradicije u Koprivnici i Đurđevcu

Ljubitelji dobre hrane tako će u narednih 13 dana u više od 100 ugostiteljskih objekata u Lijepoj Našoj moći uživati u lokalnim jelima spravljenim od tradicionalnih namirnica i po tradicionalnim recepturama. Svaki će objekt u ponudi imati po dva menija od tri slijeda i to po cijenama već od 75 kuna po meniju

- Oglas -

Od ponedjeljka 15. do nedjelje 28. studenoga 2021. godine traju nacionalni Dani okusa hrvatske tradicije koje zajednički organizira 11 županijskih turističkih zajednica u suradnji s loklanim ugostiteljima, nosiocima standarda Okusi hrvatske tradicije, a pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta.

Lokalna gastronomija sa svojim okusima i mirisima, kao dio kulture, baštine, običaja i svakodnevnog života ljudi, sve se izraženije ističe kao nezaobilazna sastavnica turističke ponude. Uz to, uživanje u hrani danas je sve značajniji motiv za putovanje, ali i bitan element ocjene ukupnog doživljaja i zadovoljstva gosta destinacijom. Polazeći od navedenih spoznaja, kroz nekoliko proteklih godina u partneskom odnosu Turističkih zajednica županija i agencije DMK Vall 042 razvijan je projekt Okusi hrvatske tradicije u čiju se provedbu uključila i Turistička zajednica Koprivničko–križevačke županije kao nositelj svih aktivnosti za područje Koprivničko-križevačke županije.

- Oglas -

Ljubitelji dobre hrane tako će u narednih 13 dana u više od 100 ugostiteljskih objekata u Lijepoj Našoj moći uživati u lokalnim jelima spravljenim od tradicionalnih namirnica i po tradicionalnim recepturama. Svaki će objekt u ponudi imati po dva menija od tri slijeda i to po cijenama već od 75 kuna po meniju, odnosno po 95 kn, 125 kn ili 195 kn. Popis svih restorana koji sudjeluju u manifestaciji može se naći na www.okusi.hr.

U Danima Okusa hrvatske tradicije sudjeluje pet restorana iz Koprivničko-križevačke županije:

– Hotel Zlatan, Koprivnica
– Pivnica Kraluš, Koprivnica
– Izletište Sunčano selo, Jagnjedovec (po najavi)
– Restoran Stari Grad, Đurđevac
– Restoran Đurđevačka iža, Đurđevac

- Oglas -

Dobro došli, uživajte i dobar Vam tek!

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti