Četvrtak, 29. veljače 2024.

Danijel Vrbanec i Damir Nikša dva tjedna na ispomoći vatrogascima u Divuljama

Upućeni vatrogasci opremljeni su propisanom kompletnom osobnom i zaštitnom opremom za gašenje požara otvorenog prostora te požara u objektima, kao i opremom za vezu

- Oglas -

Temeljem programa aktivnosti u provedbi posebnih mjera zaštite od požara od interesa za Republiku Hrvatsku u 2021. godini te zapovjedi glavnog vatrogasnog zapovjednika Slavka Tucakovića izvršena je dislokacija četvrte smjene profesionalnih vatrogasaca iz Koprivničko-križevačke županije.

Na dislokaciji u Divuljama nedaleko od Trogira narednih 15 dana dežurat će Danijel Vrbanec iz križevačke Javne vatrogasne postrojbe i Damir Nikša iz đurđevačke Javne vatrogasne postrojbe.

Upućeni vatrogasci opremljeni su propisanom kompletnom osobnom i zaštitnom opremom za gašenje požara otvorenog prostora te požara u objektima, kao i opremom za vezu.

- Oglas -

Pored vatrogasaca iz Koprivničko-križevačke županije na istoj dislokaciji su i vatrogasci iz Osječko-baranjske županije.

Ako se ukaže potreba, naši će vatrogasci sudjelovati na intervencijama gašenja požara.

Veoma važna je i blizina eskadrile transportnih helikoptera, što vatrogascima omogućuje odlazak na intervencije helikopterima i time u velikoj mjeri smanjuju vrijeme dolaska na požarište.

Tekst: Izvjestitelj Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Krešimir Juratović

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti