Srijeda, 28. veljače 2024.

Darko Sobota (HDZ): Davor Bernardić (SDP) lažima pokušava prikriti vlastitu nekompetenciju

Umjesto da raspravlja argumentima, on iznosi potpune laži i izmišljotine, navodeći da se u raspravama na sastancima Kluba zastupnika HDZ-a govorilo o 'profitiranju od koronavirusa'. Zaista, besramno obmanjivanje građana, istaknuo je čelnik koprivničko-križevačkog HDZ-a Darko Sobota

- Oglas -

Iako je do parlamentarnih izbora ostalo još 40 dana, u političkoj areni iskre frcaju na sve strane. Sazivaju se konferencije za novinare, šalju se priopćenja.

Aktivan je i HDZ Koprivničko-križevačke županije. Predsjednik Darko Sobota, ujedno i dožupan, javnosti se obratio još jednim priopćenjem u kojem je ovaj put “opleo” po Davoru Bernardiću, predsjedniku SDP-a i vodećem čovjeku Restart koalicije, koji je sinoć gostovao u emisiji “1 na 1” kod Romana Bolkovića na HTV-u.

Davor Bernardić, predsjednik SDP-a
Davor Bernardić, predsjednik SDP-a // Foto: Facebook Davor Bernardić

“Gostujući sinoć na HTV-u, navodni čelnik opozicije Davor Bernardić otkrio je javnosti novu dimenziju svoje nezrelosti i infantilnosti. Umjesto da raspravlja argumentima, on iznosi potpune laži i izmišljotine, navodeći da se u raspravama na sastancima Kluba zastupnika HDZ-a govorilo o ‘profitiranju od koronavirusa’. Zaista, besramno obmanjivanje građana.

- Oglas -

Za razliku od Bernardića, koji je isprva banalizirao ozbiljnost situacije radi epidemije koronavirusa, Vlada Republike Hrvatske od prvog dana, zajedno s epidemiolozima i strukom, poduzima odgovarajuće mjere te smo pravovremenom reakcijom i odgovornim ponašanjem građana pobijedili virus u prvom poluvremenu.

Nakon što je sinoćnje istraživanje Crobarometra pokazalo da Bernardić čak ni među biračima SDP-a nije među tri prva političara, sigurni smo da je on na dobrom putu da, uz ovakve briljantne izjave i izmišljotine, još snažnije uvjeri hrvatske građane koliko je on neozbiljan i neodgovoran premijerski kandidat”, poručio je Darko Sobota.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti