Ponedjeljak, 17. siječnja 2022.

Denis Zagrajski SDP-ov je kandidat za načelnika Općine Koprivnički Bregi

Zagrajski je dugogodišnji istaknuti član SDP-a koji obnaša i dužnost predsjednika SDP-a Koprivnički Bregi, kao i dužnost općinskog vijećnika

Preporučujemo

Na sjednici općinskog odbora SDP-a Koprivnički Bregi Denis Zagrajski iz Glogovca jednoglasno je izabran za kandidata za općinskog načelnika Koprivnički Bregi.

Iz stranke ističu da je Zagrajski privatni poduzetnik, vlasnik obrta za uvođenje instalacija vodovoda, kanalizacije i plina i instalacija za grijanje i klimatizaciju. Sretno je oženjen i otac troje maloljetne djece.

Inače, Zagrajski je dugogodišnji istaknuti član SDP-a koji obnaša i dužnost predsjednika SDP-a Koprivnički Bregi, kao i dužnost općinskog vijećnika.

“Ponosan sam što mi je SDP Koprivnički Bregi ponovno ukazao povjerenje da budem kandidat za načelnika na predstojećim lokalnim izborima jer općina ozbiljno zaostaje za susjedima. Sa svojim timom namjeravam napraviti jak, dobar, kreativan i razvojni program te afirmativno nastupiti i omogućiti svim građanima da se izjasne i sudjeluju u kreiranju općinskih politika. Kao općinski vijećnik predlagao sam brojne programe financirane europskim novcem, no nitko nije imao sluha za brži, progresivniji i učinkovitiji razvojni ciklus općine, stoga sam odlučio ponovno staviti na raspolaganje svoje znanje, energiju i razvojnu viziju Općine Koprivnički Bregi”, istaknuo je Zagrajski.

Kroz nekoliko dana predstavit će razvojni program i svoj tim vijećnika s kojima namjerava dobiti povjerenje građana.

Za sada je poznato da će mu protukandidat biti aktualni načelnik Mario Hudić, koji na izbore ide kao nezavisni, a hoće li se još netko pridružiti u ovu utrku bit će poznato u narednom razdoblju. Podsjetimo, izbori se održavaju u nedjelju, 16. svibnja.

Najnovije objave