Ponedjeljak, 27. rujna 2021.

Desetogodišnja Una Bebek u koprivničkoj knjižnici predstavila zbirku pjesama Srce mi se smije

Una bilježi svoju svakodnevicu, osjećaje i doživljaje na topao i vedar način, a na pisanje ju je potaknula njena učiteljica Ines Turk

Preporučujemo

U utorak, 20. listopada, u koprivničkoj knjižnici i čitaonici Fran Galović desetogodišnja Una Bebek predstavila je svoju zbirku poezije Srce mi se smije.

Zbirka poezije sadrži 25 pjesama i nekoliko haiku pjesama.

Promocija je održana u Stručno-znanstvenom odjelu u prisustvu Unine obitelji, prijatelja, učitelja i predstavnika grada Koprivnice.

Uz Unu, na promociji su sudjelovale i njezina sestra Rea, učiteljica razredne nastave iz Osnovne škole Braća Radić Ines Turk koja je donedavno bila i Unina razrednica, spisateljica za djecu Željka Horvat Vukelja koja se uključila virtualnim putem i knjižničarka Danijela Petrić.

Predstavljanju zbirke poezije Une Bebek

Una bilježi svoju svakodnevicu, osjećaje i doživljaje i to na jednostavan, topao i vedar način, a na pisanje ju je potaknula njena učiteljica Ines Turk koja je istaknula zadovoljstvo suradnje s Unom i njezinom obitelji koja joj daje poticaje i podršku.

Željka Horvat Vukelja govorila je o Uni kao cjelovitoj pjesnikinji, a posebno se osvrnula na pojedine stihove i naglasila što je to toliko privlačno i simpatično u njenim stihovima.

Knjižničarka Danijela Petrić zahvalila se svima koji su poduprli Unu i istaknula kako svi moramo biti ponosni na nju, obitelji, njena škola, knjižnica i Koprivnica, grad prijatelj djece u kojem Una tako sretno odrasta.

Najnovije objave