Petak, 29. rujna 2023.

Detalji horora na terasi kafića: nožem ga ubo u leđa pa mu zadao rezne rane po glavi

Sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu prihvatio je prijedlog državnog odvjetništva i 6. siječnja odredio okrivljeniku istražni zatvor po predloženoj zakonskoj osnovi

- Advertisement -

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu je provelo dokaznu radnju ispitivanja 42-godišnjaka zbog počinjenja kaznenog djela pokušaja ubojstva te je nakon ispitivanja doneseno rješenje o provođenju istrage protiv njega.

Podsjetimo, tereti se da je 4. siječnja oko 21 sat prišao 26-godišnjaku na terasi jednog kafića u Varšavskoj ulici u Zagrebu i, u nakani da ga liši života, nožem mu zadao ubodne rane u leđa.

Napadnuti mladić je ustao kako bi izbjegao daljnji napad, a 42-godišnjak mu je zadao rezne rane na glavi, no u svojoj daljnjoj nakani da ubije mladića nije uspio, već je pobjegao budući da je jedan od gostiju kafića stolicom zaštitio oštećenika.

- Advertisement -

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu podnijelo je sucu istrage Županijskog suda u Zagrebu prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv 42-godišnjaka zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu prihvatio je prijedlog državnog odvjetništva i 6. siječnja odredio okrivljeniku istražni zatvor po predloženoj zakonskoj osnovi.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti