Subota, 3. prosinca 2022.

Disciplinski sudac izrekao oštre kazne županijskim nogometašima, pokrenuti su i disciplinski postupci

Protiv ovih odluka nezadovoljna strana može izjaviti žalbu komisiji za žalbe u roku od osam dana

Preporučujemo

Bruno Grošić, disciplinski sudac Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije, imao je ovog tjedna puno posla.

Nerijetko su vikendi u županijskim ligama obilježeni incidentima kakvima nije mjesto na sportskim borilištima, a prošlog je vikenda bilo posebno ‘veselo’.

Tako je trener Omladinca Sloge iz Herešina Mark Bartolić zbog isključenja na utakmici 18. kola Druge županijske lige protiv Fugaplasta u Goli kažnjen zabranom obavljanja funkcija u nogometu na šest prvenstvenih ili kup utakmica.

Igrač Omladinca Igor Strajnić zbog isključenja na istoj utakmici dobio je zabranu igranja na tri prvenstvene ili kup utakmice.

Pokrenut je disciplinski postupak protiv NK Gornje Rijeke zbog slabe organizacije utakmice 18. kola Druge ŽNL protiv Mladosti iz Koprivničkih Bregi i nereda na igralištu. Klub izjavu mora dostaviti do 17. travnja.

Pokrenut je disciplinski postupak i protiv NK Mladosti iz Koprivničkih Bregi zbog ulaska navijača u teren i sudjelovanja u neredima, a i bregovski klub izjavu mora dostaviti do 17. travnja.

Disciplinski je sudac suspendirao igrača Mladosti iz Koprivničkih Bregi Matea Kuzminskog po prijavi NK Gornje Rijeke ”zbog fizičkog napada na protivničkog igrača po završetku utakmice” te je pokrenut disciplinski postupak.

Zbog isključenja u prošlom kolu igrač Starigrada Kruno Jambrušić suspendiran je za sljedeće tri utakmice.

Dražen Belužić iz NK Mladosti Carevdar također je dobio tri utakmice neigranja zbog crvenog kartona, a njegov klupski suigrač Vjekoslav Gudec dvije.

Dvije utakmice mirovat će i igrač Bilogore iz Gornje Velike Ivan Smiljanović, dok predstavnik Ratara iz Miholca Ivan Srbljinović dvije utakmice ne može obavljati funkcije u nogometu.

Protiv ovih odluka nezadovoljna strana može izjaviti žalbu komisiji za žalbe u roku od osam dana.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti