Nedjelja, 14. kolovoza 2022.

Dječji vrtić Maslačak: Pandice istraživale svijet riba

Raznim likovnim aktivnostima poput bojanja ribice temperom i vodenim bojama te lijepljenja ribice paus papirom poticali su razvoj kreativnosti i dječje likovnosti

Preporučujemo

Proteklih dva tjedna u odgojnoj skupini Pandice Dječjeg vrtića Maslačak u Đurđevcu djeca su se upoznavale sa svijetom riba.

U svojoj skupini još od prije imaju akvarij sa ribicom kojoj su djeca dala ime Klara te im je postala draga prijateljica koja prati sve njihove aktivnosti.

Djeca su razgovarala o ribama, što jedu, kako se kreću, upoznala su njihove dijelove tijela i promatrala različite vrste riba.

Proučavajući razne enciklopedije i slikovnice djeca su jedni drugima opisivali kakve su ribe vidjeli na fotografijama. Naučili su i novu pjesmicu Hej ribo ribice gdje su uz pokret razvijali grubu motoriku, glazbeno pamćenje i govorno izražavanje.

Raznim likovnim aktivnostima poput bojanja ribice temperom i vodenim bojama te lijepljenja ribice paus papirom poticali su razvoj kreativnosti i dječje likovnosti.

Nakon ovih vodenih aktivnosti djeca s nestrpljenjem iščekuju nove ljetne avanture i radionice koje će im pripremiti vrijedne odgojiteljice.

Dječji vrtić Maslačak
Djeca crtaju // Foto: djurdjevac.hr
- Advertisement -

Najnovije objave