Subota, 18. svibnja 2024.

Djevojka izgubila kontrolu u zavoju i izazvala frontalni sudar, poginuo putnik, troje ozlijeđenih

Zbog provođenja očevida bio je obustavljen promet više od dva sata te se odvijao obilaznim pravcima

- Oglas -

Poznati su detalji stravične prometne nesreće sa smrtnom posljedicom koja se u četvrtak dogodila u Zagrebačkoj županiji, nedaleko od Dugog Sela.

Naime, oko 9.25 sati 26-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom marke Renault Clio, zagrebačkih registarskih oznaka, a kretala se Savskom ulicom u mjestu Sop u smjeru jugoistoka. Dolaskom do kućnog broja 47, nije prilagodila brzinu kretanja vozila osobinama i stanju ceste (dugi desni zavoj) zbog čega nije pravovremeno zaustavila vozilo kada to konkretni uvjeti zahtijevaju.

Zbog toga je u zavoju nastavila vožnju ravno te je prešla s vozilom na kolničku traku namijenjenu za vozila iz suprotnog smjera gdje je naletjela na osobni automobil marke Hyundai Getz, zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 41-godišnjak krećući se po navedenom kolniku u smjeru sjeverozapada. U Hyundai Getzu nalazilo se još dvoje putnika.

- Oglas -

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 47-godišnji putnik, dok su 41-godišnji vozač te 33-godišnji putnik lakše ozlijeđeni, a liječnička pomoć im je pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava.

Lakše je ozlijeđena i vozačica te joj je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava.

Očevid na mjestu događaja je obavio dežurni zamjenik Općinskog kaznenog državnog odvjetništva u Zagrebu u koordinaciji s ekipom za očevide Policijske uprave zagrebačke.

Zbog provođenja očevida bio je obustavljen promet od 11.30 do 13.45 sati te se odvijao obilaznim pravcima.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti