Utorak, 30. svibnja 2023.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Sveta Ana održalo redovnu skupštinu

U planu za ovu godinu je nabava nove vatrogasne oprema, školovanje članova, sudjelovanje na vatrogasnim natjecanjima i suradnja članova u uređenju mjesta i na turističkim manifestacijama u Svetoj Ani, poručio je predsjednik DVD-a Ivan Pajtak

Dobrovoljno vatrogasno društvo Sveta Ana održalo je redovnu izvještajnu skupštinu kojoj su prisustvovali đurđevački gradonačelnik Hrvoje Janči, zapovjednik JVP-a Đurđevac Matija Markešić, predsjednik Vatrogasne zajednice Alen Škudar te gosti iz prijateljskih društava.

Skupštinu je otvorio predsjednik DVD-a Ivan Pajtak te su podnesena izvješća o radu, financijsko izvješće i izvješće nadzornog odbora za 2022. koja su jednoglasno usvojena.

Donesen je i novi plan rada za 2023., a predsjednik Pajtak je ovim putem istaknuo dobru suradnju s gradskom upravom te ostalim udrugama koji uvelike doprinose ostvarenju njihovih ciljeva.

Skupština DVD-a Sveta Ana
Skupština DVD-a Sveta Ana // Foto: djurdjevac.hr

“U planu za ovu godinu je nabava nove vatrogasne oprema, školovanje članova, sudjelovanje na vatrogasnim natjecanjima i suradnja članova u uređenju mjesta i na turističkim manifestacijama u Svetoj Ani”, poručio je Pajtak.

Također, pohvalio je interes novih članova te naglasio kako je društvo dobilo mladog profesionalnog vatrogasca što puno znači u budućem radu DVD-a.

“Članovi su iznimno ponosni i zadovoljni što je prošle godine završen i svečano otvoren vatrogasni dom”, istaknuo je.

Matija Markešić i Alen Škudar svim članovima su poželjeli sreću u budućem radu te da im se realiziraju svi zacrtani planovi, dok je gradonačelnik Hrvoje Janči spomenuo da su planovi koje si je društvo zadalo realni te da će Grad Đurđevac u cijelosti podržati njihovu realizaciju.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti