Subota, 28. svibnja 2022.

Doktor Andrašević održao edukaciju za članove ‘Slatkog srca’ o tehnologijama praćenja razine šećera u krvi

Klub dijabetičara Slatko srce okuplja djecu i mlade oboljele od dijabetesa te njihove roditelje, a osnovalo ga je Društvo Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije

Preporučujemo

U koprivničkom društvu Crvenog križa doktor Ivan Andrašević za članove Kluba dijabetičara ‘Slatko srce’ održao je edukacija pod nazivom ‘Suvremena tehnologija u praćenju razine šećera u krvi’.

Podsjetimo, Klub okuplja djecu i mlade oboljele od dijabetesa te njihove roditelje, a osnovalo ga je Društvo Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije.

Edukacija za članove Kluba dijabetičara Slatko srce
Edukacija za članove Kluba dijabetičara Slatko srce // Foto: GDCK Koprivnica

Nekadašnji postupci praćenja i regulacije šećera u krvi stalno se mijenjaju i napreduju te je u tom području digitalizacija uzela maha i olakšala liječenje. No problemi nastaju za osobe koje nisu digitalno dovoljno pismene pa je ovakva edukacija iznimno korisna.

Doktor Andrašević od djetinjstva boluje od dijabetesa pa itekako dobro razumije probleme osoba oboljelih od te bolesti i spremno odgovara na sva njihova pitanja.

Edukacija ‘Suvremena tehnologija u praćenju razine šećera u krvi’ održana je u sklopu projekta Klub ‘Slatko srce’ kojeg provodi Društvo Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije, a financira Zaklada ‘Hrvatska za djecu’.

- Advertisement -

Najnovije objave